Fit Program

Interventies voor een effectief vitaliteitsplan!

Interventies & Programma’s

Zoekt u hulp om te kunnen bouwen op het fundament van ons persoonlijk en organisatieadvies? We helpen graag! Wij hebben een netwerk van zorgvuldig geselecteerde Fit Partners waarmee wij u graag helpen met de uitvoer van de adviezen uit de Fit Checks en Insights. Een greep uit de mogelijke interventies voor duurzame inzetbaarheid en het verhogen van de vitaliteit:

Aanbod sport en bewegen medewerkers:

Verschillende mogelijkheden voor sport en bewegen zoals groepstrainingen en personal training, teambuilding, een sportdag, bootcamp of sportieve uitdagingen. Ook is een clinic CrossFit, hardlopen of boksen mogelijk.

Werkplek inrichting:

Persoonlijke uitleg op locatie over het instellen van stoel, bureau, beeldscherm en toetsenbord en tips m.b.t. een duurzame werkhouding.

Workshops, inspiratiesessies en themalessen

Interessante workshops, presentaties, inspiratiesessies en themalessen met onderwerpen zoals gezonde leefgewoonten, stressmanagement, presteren als team en meer.

Organisatie Vitaliteitsweek:

Steeds vaker kiezen organisaties voor één week in het jaar dat volledig in het teken van vitaliteit staat. Wij kunnen deze volledig voor u organiseren of elementen voor u invullen. In overleg creëren wij een inspirerende week met diverse activiteiten voor uw medewerkers waarin vitaliteit en gezondheid centraal staan.

Deze activiteiten dragen bij aan de ontwikkeling van vitale en duurzaam inzetbare medewerkers en de betrokkenheid.

Voor onze activiteiten werken wij samen met ons team van zorgvuldig geselecteerde Fit Partners!

Bekijk ook onze andere diensten:

Fit Check

Vitaliteitsscan, ofwel een uitgebreide PMO, op individueel niveau, inclusief persoonlijk advies en een jaar lang support om mentale en fysieke gezondheid van medewerkers te verbeteren

Fit Insights

Ons advies op maat helpt u bij het maken van keuzes voor uw vitaliteitsplan en biedt een sterk fundament voor nieuwe programma’s of het aanscherpen van bestaande initiatieven.

Neem contact op

Zet de volgende stap!