Pilot programma

Grijp nu de kans om deel te nemen aan ons exclusieve programma

Fit Pilot 2024

Elk jaar bieden wij een select aantal organisaties de mogelijkheid om onze diensten voor een kortere periode te laten ervaren door een gerichte groep binnen de organisatie. Door deel te nemen aan ons pilotprogramma kunt u profiteren van speciale pilot voorwaarden en persoonlijke aandacht. Op deze manier krijgen u en een eerste groep medewerkers op een laagdrempelige manier waardevolle inzichten en adviezen ter versterking van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op zowel persoonlijk als organisatie niveau.

Versterk de vitaliteit binnen uw organisatie!

Waarom meedoen?

Dit is een unieke kans om het fundament voor vitaliteit binnen uw organisatie te versterken. We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit programma. Grijp deze kans om uw mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van hun well-being en duurzame inzetbaarheid te versterken in het komende jaar.

Ontdekken

Verken onze diensten in een kortere periode met een gerichte groep mensen en ontdek hoe ze de vitaliteit en inzetbaarheid binnen uw organisatie kunnen versterken.

Inzichten

Ontdek waar u als organisatie staat als het gaat om de vitaliteit van uw medewerkers en krijg concrete data en adviezen afgestemd op de specifieke behoeften van uw mensen en organisatie.

Voordelen

Profiteer van focus, persoonlijke aandacht en speciale tarieven die alleen beschikbaar zijn voor deelnemers aan ons pilotprogramma.

Klaar om meer te weten te komen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en of u kunt deelnemen aan ons pilotprogramma voor 2024. Samen bouwen we aan een vitaal fundament voor uw organisatie!

Vul het formulier in of neem contact op via hallo@fitfundamentals.nl of bel 070 221 08 56.

Vul het formulier in

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Waar bent u in geïnteresseerd?