Over ons

Bijdragen aan een vitalere maatschappij

Vitaliteit voor iedereen!

Fit Fundamentals is uw partner bij het in kaart brengen van vitaliteit binnen organisaties en de advisering bij de versterking hiervan. Dit doen wij door organisaties te helpen met hun vitaliteitsbeleid en duurzame inzetbaarheid. Maar ook buiten organisaties willen we bijdragen aan een meer vitale maatschappij. Daarom werken wij samen met de Krajicek Foundation. Met als doe zo veel mogelijk kinderen in een veilige omgeving te laten bewegen.

Vitaliteit voor iedereen!

De drijvende krachten achter Fit fundamentals

Even voorstellen

Wij zijn goed bekend met het bedrijfsleven en de uitdagingen waar directie en HR mee te maken krijgen op het gebied van het vitaal en productief maken en houden van medewerkers. Graag ondersteunen wij u met het verder ontwikkelen  van een stabiele, veilige werkomgeving met als doel het verhogen van de productiviteit en verlagen van het verzuim.

Jeroen Dries

Jeroen Dries

Founder

Jeroen weet wat het is om te werken in ‘high performance’ omgevingen en om teams gezond te laten presteren. Juist wanneer je  als team, onder tijdsdruk, ambitieuze doelen wilt behalen, is het cruciaal om tijd en aandacht te geven aan de mentale en fysieke gezondheid van mensen.¨
Met deze leiderschapsstijl heeft Jeroen verschillende awards gewonnen, zoals bijvoorbeeld EMEA Manager of the Year binnen Linkedin. Het is hem duidelijk geworden dat vitaliteit niet zweverig is, maar juist een business driver.

Jeroen heeft een Master in Business Administration met als specialisatie Human Resource Management. In combinatie met TNO deed hij in 2006 al onderzoek naar Integraal Gezondheids Management. De combinatie van deze studie en business ervaring helpt hem om op het gebied van vitaliteit zowel verbinding te maken als draagvlak te creëren binnen organisaties.

Rik Hartman

Rik Hartman

Founder

Rik is al vele jaren ondernemer binnen de Personal Training & Fitness branche. Met zijn ondernemingen heeft hij vele mensen en bedrijven mogen helpen met het behalen van gezondheidsdoelen.

Daarnaast heeft Rik ruim 100 trainers en coaches opgeleid en ondernemers in de sport geholpen met beter presteren. Hij heeft diverse awards gewonnen en werd in 2008 benoemd tot ‘Personal Trainer van het jaar’.

Rik is veelvuldig gevraagd om organisaties (zoals BAM, RVO, ABN Amro en Ministerie van Buitenlandse Zaken) te helpen met teambuilding, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Niet alleen voor meedenken in de mogelijkheden en optimaliseren van een vitaliteitsplan. Maar ook bij het ontwikkelen van meerjarenplannen en het coördineren en uitvoering hiervan.

“Een goed vitaliteitsplan is niet alleen belangrijk voor de inzetbaarheid, maar draagt ook bij aan teambuilding, betrokkenheid en medewerker tevredenheid”.

De essentie van een vitale organisatie zit in het inspireren en activeren van medewerkers, versterkt door een fundament van cultuur en structuur.

Onze partners

De Krajicek Foundation brengt jeugd in beweging. In aandachtswijken motiveren ze jeugd om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Want kinderen die regelmatig buiten sporten en spelen, zijn vrolijker, gezonder én ontwikkelen sneller hun talenten.

 

Voor ruim 220.000 kinderen in Nederland is buiten spelen en sporten niet vanzelfsprekend. De Krajicek Foundation legt daarom Playgrounds aan. Dat zijn sociaal veilige plekken dicht bij huis, waar kinderen onbezorgd kunnen sporten, spelen en nieuwe dingen kunnen ontdekken. Dit steunen wij als Fit Fundamentals van harte en wij zijn dan ook trots om partner van de Krajicek Foundation te mogen zijn.

Personal Fit Club is dé personal trainer expert in de randstad. Met 3 privé training studio’s in regio Den Haag en een groot team goed opgeleide personal trainers staat Personal Fit Club garant voor de hoogste kwaliteit persoonlijke training.

Als partner van Fit Fundamentals bieden de trainers van Personal Fit Club diverse trainingen, teambuilding workouts en begeleiden ze activiteiten rondom sport & bewegen. Ook ondersteunen ze ons bij fitness inrichting en ontwerp van programma’s voor trainen. 

Trainen bij Personal Fit Club staat voor plezier, resultaat én veiligheid. In moderne en geoptimaliseerde training studio’s of op locatie kun je met een gerust hart aan jouw persoonlijke doelen werken. Je doet dit onder begeleiding van jouw personal trainer.

Voor een goede aanpak, moet je natuurlijk eerst weten waar je staat!

Dat is waar wij bij helpen! Hoe?

Fit Check (PMO)

 Niet alleen een Vitaliteitsscan, ofwel een uitgebreide PMO, op individueel niveau, maar ook persoonlijk advies en 365 dagen support om mentale en fysieke gezondheid van medewerkers te verbeteren. De scan wordt bij u op locatie uitgevoerd zodat er minimale werkonderbreking plaatsvindt.

3

Fit Insights

Organisatieadvies op maat aan de hand van  macro-data over de huidige staat van de mentale en fysieke gezondheid van uw organisatie. Fit Insights biedt een sterk fundament om nieuwe programma’s te starten of het aanscherpen van bestaande initiatieven.

3

Fit Program

Met ons advies ondersteunen wij u met de verdere uitvoering van uw vitaliteitsbeleid en actieplan. Ook kunnen wij met onze geselecteerde Fit Partners een rol spelen bij de invulling van (nieuwe) vitaliteit initiatieven.

3

Krajicek Foundation

Met Fit Fundamentals als partner draagt u niet alleen bij aan het welzijn van uw werknemers en uw organisatie, maar ook aan de maatschappij! Wij werken met de Krajicek Foundation om zo veel mogelijk kinderen in een veilige omgeving te laten bewegen.