Krajicek Foundation

Krajicek Foundation

Vitaliteit voor iedereen!

Wilt u als organisatie net als Fit Fundamentals bijdragen aan het welzijn van mensen, niet alleen binnen uw organisatie, maar ook daarbuiten? Is Social Return on Investment voor uw van belang? Een investering in ons is ook een investering in de missie om zo veel mogelijk kinderen in een veilige omgeving te laten bewegen.

Wij zijn namelijk trotse partner van de Krajicek Foundation. Het doel van deze foundation is het creëren van gelijke kansen voor alle kinderen om dicht bij huis, in een sociaal veilige omgeving, minimaal 1 uur per dag te bewegen.

Met het bieden van gerichte financiële ondersteuning voor Playgrounds en educatie rondom persoonlijke vitaliteit aan de Krajicek Academy dragen wij hier actief aan bij.

The Fit Foundation helpt jouw organisatie en medewerkers vitaal te blijven.

Dit doen wij door:

Fit Check (PMO +)

Vitaliteitsscan, ofwel een uitgebreide PMO, op individueel niveau, inclusief persoonlijk advies en een jaar lang support om mentale en fysieke gezondheid van medewerkers te verbeteren.

Fit Insights

Organisatieadvies op maat aan de hand van  macro-data over de huidige staat van de mentale en fysieke gezondheid van uw organisatie. De Fit Insights biedt een sterk fundament om nieuwe programma’s te starten of het aanscherpen van bestaande initiatieven.

Fit Program

Met ons advies ondersteunen wij u met de (verdere) uitvoering van uw vitaliteitsbeleid en actieplan. Ook kunnen wij met onze geselecteerde Fit Partners een rol spelen bij de invulling van (nieuwe) vitaliteit initiatieven.